Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
- 60 gramů vody
-
1
čajová lžička octa
nebo 1 čajová lžička rýžového vinného octa - 25 gramů cukru
- 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 vejce
- 20 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů kuřecích prsou, vykostěných (2 plátky)
- slunečnicový olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1 godz.
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Sýrové soufflé
35 min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Nadívané papriky po sicilsku
1 Std. 30 Min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1h 15min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Růžové fusilli
30 min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20min