Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů čerstvého koriandru, na servírování
- 120 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru, na kolečka (2 mm)
- 1 zelená chilli paprička, napůl
- 15 gramů olivového oleje
- 350 gramů lilku, na kostičky (1 cm)
- 150 gramů červené čočky, propláchnuté
- 1 čajová lžička hořčičného semínka, černého
- 2 čajové lžičky garam masaly
- 15 gramů rajčatového protlaku
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- 300 gramů zeleninového vývaru
- 450 gramů rajčat, na čtvrtky
- 400 gramů kokosového mléka
- 150 gramů čerstvého špenátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Indický čočkový dahl
30 Min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1 Std.
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 Min
Kokosový Dhal
20min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Čočka na kari s dýní v páře
1h 15min
Caponata
30 Min
Musaka z červené čočky
2h 20min