Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
- 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zelný salát s křenem
10min
Zelný salát s bylinkami
10min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Pomazánka z lilku
45min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Cuketovo-mátový salát
10min
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Coleslaw
10min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15 min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min