Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 gramů vody
- 700 gramů brambor, typu C, na čtvrtky
- 1 vejce
- 1 žloutek
- 150 gramů hladké mouky
- 100 gramů hrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- olej, na vymazání Varoma mísy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 74.6 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 godz. 40 min
Bramborová kaše
50 Min
Huspenina
2 Std. 25 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Ovocné knedlíky na páře
1 godz. 40 min
Játrová rýže
35 min
Péřové bramborové knedlíky
1小时 10 分钟
Bramboráky
45min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1小时 10 分钟
Domácí nudle (zavářka)
30 Min