Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cukru
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 1 ½ čajové lžičky mleté skořice
- 4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
- voda, na ponoření sáčků
- 850 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - mandlové vločky, orestované
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Domácí karamely
2 godz.
Zmrzlina z gorgonzoly s karamelizovanými hruškami a ořechy
14h 15min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 godz. 35 min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Škrobové čokoládové palačinky (bez lepku)
35 min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2h 10min
Glazovaná karotka s medem
1 Std. 20 Min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min