Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo, na vymazání formy
- hrubá mouka, na vysypání formy
- 4 vejce
- 1 špetka soli
- 200 gramů cukru krupice
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 120 gramů slunečnicového oleje
- 120 gramů vaječného likéru
- 260 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- cukr moučka, na pocukrování
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1250.1 kJ / 298.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1h
Bábovka s vaječným likérem
1h 10min
Maková bábovka s citrónovou polevou
2 godz.
Vláčná bábovka s majonézou
2 godz.
Bublanina s třešněmi
1h
Bábovka plněná tvarohem
1h
Trojbarevná bábovka
1h 35 min
Ořechová bábovka
1h 10min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2h 5min
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1h 30 min
Bábovka s podmáslím
45min
Kynutý borůvkový koláč
1h 50min