Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla, na orestování hrášku
- 50 gramů cibule
- 2 polévkové lžíce oleje, na orestování cibule
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku, kelímek
- 50 gramů vína, bílého
- 20 lístků čerstvé bazalky
- 1 polévková lžíce limetkové šťávy, podle chuti
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1419 kJ / 339 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 26.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Béarnská omáčka
20 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Hrášková polévka s mátou
30min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 Min
Květáková polévka s krutony
30min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Dýňová polévka
45 Min
Pórkový krém
40 Min