Červené rybí kari
TM6 TM5

Červené rybí kari

4.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů arašídového oleje
  • 15 - 20 gramů červené kari pasty, podle chuti (viz Tip)
  • 55 gramů hnědého cukru
  • 55 gramů rybí omáčky
  • 40 gramů tamarindové pasty
  • 2 vrchovaté čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    nebo 2 kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 listy limety kaffir, sušené
  • 300 gramů vody
  • 200 gramů čerstvých zelených fazolových lusků, na kousky (3 cm)
  • 4 filety z bílé ryby, bez kůže (každý cca 200 g, každý cca 8 x 10 cm velký)
  • 125 gramů sterilované kukuřice, scezené, na kousky (2–3 cm)
  • 270 gramů kokosového krému
  • čerstvý koriandr, jen lístky, natrhané, na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2406 kJ / 575 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
30 g
Tuk
32 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty