Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů vařené červené řepy, napůl
- 100 gramů mrkve, oloupané, na kousky (4 cm)
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 74.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35min
Brynzové halušky
55min
Banana bread s batáty
2h
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Podzimní celerový salát
15min
Mexický quinoa salát
30min
Čočkový salát
2 godz. 45 min
Salát detox
10min
Kari ze špičatého zelí
35min
Kari coleslaw
10min
Salát 5 sekund
5min