Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů dýně hokkaido, na kousky, bez semínek
- 1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
- 400 gramů vody
- ¼ čajové lžičky soli
- 500 - 600 gramů jablečného džusu
- 20 - 40 gramů javorového sirupu, v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
- 1 - 2 špetky mleté skořice
- 6 kroužků sušených jablek (křížal)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Red Energy Boost (Červená energie)
15min
Salát z nastrouhané mrkve pro TM6
10min
Závin s červeným zelím a hruškami
2 Std. 40 Min
Šípkový sirup
24h 30 min
Lassi s kokosovým mlékem
5min
Mléčné bulky s datlemi
1sa
Veganský jablečný koláč s drobenkou
1h 45min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min
Mangové lassi
10min
Rychlý chléb
50 dk
Hraběnčiny řezy
50 dk