Kompatibilní verze
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvých mátových lístků
- 2 stroužky česneku
- 80 gramů sirupu z granátového jablka
- 30 gramů citrónové šťávy
- 30 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 170 gramů
- Kalorie
- 2103.1 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 968.8 mg
Alternativní recepty
Halloweenský dýňový koláč
2sa
Panellets
11 Std. 20 Min
Sezamové tyčinky s medem a citrusy
30 dk
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Žádné hodnocení
Sušenky Garibaldi
40min
Zeleninové chipsy pečené v troubě (TM6)
Žádné hodnocení
Vosí hnízda
45min
Koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou a mascarpone
7h
Ořechové cereální tyčinky
2 Std. 30 Min
Křupavé arašídové máslo (Crunchy Peanut Butter)
5min
Karpatka
4h 30min
Tiramisu
5h 20 min