Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 vajec
- 220 gramů bagety, nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)
-
50
gramů petržele, čerstvé, pouze listy
nebo 50 gramů pažitky - 600 gramů vody
- 200 gramů vepřových plátků, na menší kostky
- 200 gramů uzeného masa, vepřového, na menší kostky
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- ½ polévkové lžíce soli
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 200 gramů másla, na kousky
- 100 gramů mléka
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Bramborové knedlíky
1h 50 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45min
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55 min
Velikonoční bezé koláč
2h
Zajíčci s tvarohovou náplní
2h 15 min
Kuřecí salát se špaldou
1h 15min
Velikonoční beránek
55 min
Tvarohová vánočka
1 Std. 5 Min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2h 30min
Quiche s cuketou a šunkou
1h 20 min
Karlovarské knedlíky
50min
Kapustové karbanátky
50min