Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů lístků bazalky
- 300 gramů goudy, na kousky
- 150 gramů rajčatové passaty
- 120 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- párky nebo klobásy, nakrájené na kousky, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 457.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petrželová omáčka persillade
5min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min
Pivní bulky s čedarem
3h 15min
Fougasse se sýrem
2 godz. 35 min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Lososová klobása s tymiánem
3h 15min
Máslo s lískovými oříšky
1sa 30 dk
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 dk
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min