Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů dijonské hořčice, hrubozrnné
- 15 snítek čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů javorového sirupu
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
- 500 gramů vody
-
250
gramů bimi (baby) brokolice
nebo 250 gramů růžiček brokolice - 4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aïoli
5min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Červené rybí kari
30min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min
Cuketovo-bramborová nádivka
1h 5min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min
Bolognese classico
5h